Harmonija estetike i zdravlja

Bar 6 razloga da odaberete Aponiu

aponija-akronim-a1-tmosfera TOPLINE I LEP DOČEK NA KOJI ĆETE NAIĆI U NAŠOJ ORDINACIJI SU ISKRENI I DEO SU NAŠEG SVAKODNEVNOG PROFESIONALNOG PRISTUPA PREMA SVIM PACIJENTIMA, KOJI SU MNOGOBROJNI. UŽIVAJTE U PRIJATNOM AMBIJENTU I BUDITE OPUŠTENI KAO KOD SVOJE KUĆE. PODSEĆAMO VAS DA TOKOM VAŠEG BORAVKA U BEOGRADU IMATE NA RASPOLAGANJU BESPLATAN SMEŠTAJ U APARTMANIMA APONIJE. BUDITE SLOBODNI DA POSTAVITE VAŠEM STOMATOLOGU BILO KOJE PITANJE KOJE SE TIČE ZDRAVLJA VAŠIH ZUBA, A ON ĆE VAM ODGOVORITI JASNO I SA STRPLJENJEM...JER MI U APONIJI VOLIMO SVOJ POSAO I OBAVLJAMO GA SA STRAŠĆU I POTPUNOM POSVEĆENOŠĆU.

aponija-akronim-p-rofesionalizam JE KLJUČNA REČ U NAŠEM POSLU. OSOBLJE APONIJE SE SASTOJI OD VISOKO KVALIFIKOVANIH EKSPERATA SA RAZLIČITIM SPECIJALIZACIJAMA I ZNAČAJNIM RADNIM ISKUSTVOM. KONTINUIRANA STRUČNA USAVRŠAVANJA I UČEŠĆA NA KONGRESIMA MEĐUNARODNOG KARAKTERA ČINE DA NAŠI DOKTORI BUDU UVEK U TOKU SA NAJNOVIJIM TEHNOLOGIJAMA I NAJMODERNIJIM MATERIJALIMA.

aponija-akronim-o-ptimizacija TROŠKOVA, UŠTEDA VREMENA I NOVCA, TAČKA SPAJANJA KVALITETA, BRZINE I EFIKASNOSTI INTERVENCIJA, PRISTUPAČNE CENE I ŠANSA DA OTPUTUJETE U INOSTRANSTVO KAO TURISTI A VRATITE SE KUĆI SA PRELEPIM OSMEHOM....TO SU SAMO NEKE OD MNOŠTVA BROJNIH PREDNOSTI KOJE NUDI STOMATOLOŠKI TURIZAM. SAZNAJTE VIŠE I...PREPUSTITE SE NAMA, NEĆETE POGREŠITI!

aponija-akronim-n-oviteti U PROFESIONALNOJ SFERI, U NOVIM TEHNOLOGIJAMA, U SVEMU ŠTO BI MOGLO DA VAS INTERESUJE KAO NAŠE KLIJENTE. SVET JE U PROCESU STALNIH PROMENA I DONOSI SVAKI DAN NOVE IZUME I REŠENJA. MI U APONIJI SMO SVESNI TOGA I TRUDIMO SE DA UVEK BUDEMO JOŠ BOLJI, U SVAKOM SMISLU. POMOZITE NAM I VI VAŠIM SUGESTIJAMA.

aponija-akronim-i-ntervencije BEZ BOLA SE MNOGIM OSOBAMA KOJE PATE OD RAZLIČITIH PROBLEMA SA ZUBIMA, ČINE KAO SAN, KAO NEDOSTIŽNI CILJ. ALI NE MORA DA BUDE TAKO. BEZBOLNE INTERVENCIJE NISU MIT I POSETA ZUBARU MOŽE ZAISTA DA BUDE PRIJATNO ISKUSTVO DOŽIVLJENO KAO ODLAZAK U SPA CENTAR...ZA VAS I VAŠE ZUBE. NA STAROGRČKOM JEZIKU NAŠE IME „APONIA“ ZNAČI ODSUSTVO BOLA. DOĐITE KOD NAS I UVERITE SE DA JE STVARNO TAKO.

aponija-akronim-a2-ko ŽELITE DA DOŽIVITE SAVRŠENU HARMONIJU ESTETIKE I ZDRAVLJA DOĐITE KOD NAS.. JASNO JE DA JE ZDRAVLJE VAŠIH ZUBA NESUMNJIVO NA PRVOM MESTU. ALI PRONALAŽENJE ESTETSKOG REŠENJA ZA SVAKI VAŠ PROBLEM JE IZAZOV SVOJE VRSTE I PREDSTAVLJA NAJKREATIVNIJI I NAJINSPIRATIVIJI DEO NAŠEG POSLA. MOŽETE DA BUDETE SIGURNI DA ĆE, NAKON PAŽLJIVE I ANALIZE I DIJAGNOZE, ZA VAS BITI ODABRANA NAJBOLJA MOGUĆA OPCIJA. MI SMO SVESNI KOLIKO VREDI LEP OSMEH I ZNAMO KOLIKO LEPIH STVARI POČINJE OSMEHOM. SMEJTE SE I VI, SLOBODNO I BEZ STIDA, JER ĆETE IMATI OSMEH NA KOJI ĆETE BITI PONOSNI!

Anketa

Molim Vas da odvojite malo vremena i popunite anketu ispod kako bismo bili još еfikasniji u komunikaciji sa Vama. Hvala Vam na angažovanju.

 

Iz koje ste zemlje? (*)

Kako ste čuli za nas?