Šta je stomatološki turizam

Stomatološki turizam podrazumeva put u inostranstvo radi lečenja zuba koje je značajno jeftinije što se troškova tiče nego u ostatku sveta. Jasno je da su troškovi lečenja zuba u zemljama Istočne Evrope (posebno u zemljama koje ne pripadaju EU) dosta jeftiniji jer je prihod po glavi stanovnika u ovim zemljama mnogo niži, iz čega proizilaze proporcionalno manji troškovi života i profesionalnih usluga.

Treba, međutim, naglasiti da su naši stomatolozi visoko kvalifikovani, da se usavršavaju kroz sistem kontinuiranih stručnih obuka vezanih za tehničke i naučne inovacije u polju stomatologije. Naše ordinacije i laboratorije za tehniku opremljeni su najsavremenijim aparatima; materijali koji se koriste su najnovijeg datuma i uvoze se iz Nemačke, SAD-a, Japana…). Dakle, u pitanju je vrhunski kvalitet usluge.

Stoga je stomatološki turizam odlična prilika da odete na lepo putovanje u službi Vašeg oralnog zdravlja!

Ako ste već posetili Beograd, onda već znate šta sve može da Vam ponudi naš prelepi grad. Ako još niste bili, dođite da vidite jednu od najprivlačnijih evropskih destinacija i uživajte u našem gradu i njegovom neodoljivom šarmu!

Smešten u srcu jugoistočne Evrope, na raskrsnici Istočne i Zapadne Evrope, Beograd leži na dve reke, Dunavu i Savi. Zbog takve pozicije sa punim pravom ga zovu „Kapija Balkana“ i „Kapija Centralne Evrope“.

Vrhunski kvalitet usluga i pristupačne cene su elementi koji pozicioniraju Beograd među najpoželjnije mete za specijalističke stomatološke usluge i kompletne tretmane.

„Aponija“ je ordinacija sa puno iskustva, sa profesionalnim pristupom i velikim brojem zadovoljnih pacijenata. Stalna usavršavanja našeg stručnog tima sa specijalizacijama iz različitih oblasti kao i upotreba najmodernijih metoda rada, čine da naša ordinacija bude lider u regionu. U stanju smo da pružimo našim pacijentima sve vrste stomatoloških usluga, garantujući brzu uslugu, vrhunski standard kvaliteta i smanjene troškove.

Iskoristite brojne prednosti stomatološkog turizma kao što su: značajna ušteda, visok kvalitet, mogućnost turističke posete i prijatnog boravka u Beogradu, diskretnost (mnogi pacijenti u toku hirurških zahvata ili ugradnje implanata ne žele da budu viđeni od strane svoje okoline, više vole da se jednostavno vrate kući sa lepim osmehom).

U prijatnom i lepom ambijentu izaći ćemo u susret svim Vašim potrebama.

„Aponija“ Vas čeka!